Снимка: БГНЕС

Барселона вижда звездата на Ювентус Пауло Дибала като идеален заместник на Лео Меси, ако аржентинският гений поиска трансфер. Това съобщава Tuttosport.

Ситуацията и в двата клуба е напрегната, особено на "Камп Ноу", където готвят много промени след унизителното 2:8 от Байерн Мюнхен в Шампионска лига. Първата беше назначаването на Роналд Куман за треньор на мястото на Кике Сетиен.

Нидерландецът вече е провел разговор с Меси, в който шесткратният носител на Златната топка му е заявил, че за момента е по-близо до изхода. Лео е бесен, че подробности от разговора му с Куман веднага са изтекли в медийното пространство.

Споразумението му с Барселона е до 2021 г. и ако скоро не бъде подновено, е възможно да се стигне до трансфер. Името му е свързвано с ПСЖ, Интер и Манчестър Сити.

Дибала пък още не може да се договори с Юве за нов договор. Според медиите на Ботуша той иска 15 милиона евро на сезон, което напрактика ще е удвояване на настоящето му възнаграждение. Торинци пък за момента отказват да му плащат толкова много, защото клубът претърпя финансови загуби заради пандемията от коронавирус.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase